Ulrica o malamuterna

Ulrica o malamuterna

Hundträningsdagbok

Lite noteringar kring de körningar med hundarna som jag gör.

Regn,grus o skitprat

HundträningPosted by ulrica Mon, November 23, 2009 18:31:48

Återigen tog jag samma tur. Mätt på eniro och nästintill 11 km t.o.r är det. Det går jättefort ut, men när vi vänt o ska hem igen, så är det inte alls samma fart o bus i hundarna längre, då är det trav, sällan galopp. Iväg är dom "galna".. Hoppas det torkar upp under närmsta dagarna så jag kan köra "rundturen" på 2mil i stället. Den på 14 km är nog för mjuk den med + att björnidena ligger nära där, o nu under hösten vill jag inte riktigt ut precis där, alldeles själv. Det får bli i sällskap.

22-23 min ungefär, tog det "ut", sen när vi vänt o skulle tillbaka (mkt mer uppförslut hem i o f s), så tog det ca 35 min. Stannade till någon längre stund på väg tillbaka i och för sig.. På väg ut när det var dax för Famous skitstopp gick de så fort så hon hann nästan bli klar innan vi stannade.. smiley Zipp han kan släppa en i farten han, om han redan haft ett stopp tidigare under färden.. Ser onekligen kul ut! smiley

När jag tittade mej i spegeln sen när jag kommit hem, så var jag lika lortig i ansiktet jag med. Det var fuktigt o uppehåll när vi stack, men började regna allt mer på hemvägen. Tillbaka till bilen precis när det mörknat nästan helt, så då åkte pannlampan fram. Hela jag var nergrusad, det skvätter ju en hel del både från framdäcket som inte har någon skärm och från hundarna.

Låter som ett litet Häst-med-släde-spann när vi kommer. Jag har nämligen 2 pinglor som idag satt på Luna o Zipp som gick fram. Det känns tryggt att vi låter lite när vi far fram i skogen för oss själva. För vilt finns det, vissa bitar märks det tydligt på hundarna... smiley O så min trehjuling med 2 olika bjällror, som jag tidigare nämnt. Rena orkestern när vi kommer farandes smiley

Nu har hundarna fått mat och det är tyst och lugnt. Här inne sitter jag framför brasan och Famous susar sött på golvet. Myspys.

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Malamutemamma Fri, November 27, 2009 11:52:10

Låter bra att allt är pågång. Slädfix och linor. Men hundvakt måste väll gå att ordna på något sätt?? :-)

Posted by malamutemamma Wed, November 25, 2009 16:47:48

Haha, låter kul med dina pinglor. Du får göra en ljudinspelning och lägga som bakgrundsmusik på hemsidan ;-) Haha!

Posted by Linda S Mon, November 23, 2009 22:44:55

Haha, jaså dina hundar skulle också behöva en stänkskärm? ;o)

Posted by Therées Mon, November 23, 2009 19:28:22

Smart att höras även för andra människor skulle det dyka upp. Här hemma far vi fram på en liten smal stig där fem miljoner motionärer alltid verkar dra fram då hade en bjällra nog varit bra. Det är alltid samma folk i spåret så de hade nog lärt sig snabbt.