Ulrica o malamuterna

Ulrica o malamuterna

Hundträningsdagbok

Lite noteringar kring de körningar med hundarna som jag gör.

En gång till

HundträningPosted by ulrica Thu, November 19, 2009 18:05:00

Det blev samma vända idag igen. På begäran kommer en liten filmsnutt. Mobilen har inte många låtar att välja på som filmmusik, så det är samma melodi igen smiley Man kunde tyvärr inte välja ur själva muskalbumet..

Hade Famous vänster bak först, men hon drog så mycket snett utåt, så jag bytte placering på henne. Då blev det lite bättre fördelning, även om hon gärna ville tillbaka till vänster sida (försökte gå under stången till den sidan). Så nu har vi ytterligare en mil i benen. På väg tillbaka började det komma snöglöp - därför det är lite vitt på backen på slutet.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sandra Thu, November 19, 2009 20:16:26

Fy, vad gött det ser ut. Här hemma håller vi på att regna bort, funderar på om vi nånsin kommer att se snö igen hemmavid. Än så länge har det bara blivit korta sträckor med hundarna men hoppas på att kunna öka snart. Vi har för unga hundar men vill så gärna köra längre sträcker... men som sagt... tååålamod!!

Kram och ha det gött.

Posted by Marita Thu, November 19, 2009 18:25:11

Man hittar Luna med en gång. Det är hon som har "flaggan i topp":D Här nere sitter vi i vinterregn och blåst och hoppas på lite snö.